"Wij verhuren graag in een sfeer van wederzijds respect. We richten ons op families & vrienden die graag in een aangename omgeving en warme sfeer tijd met elkaar willen doorbrengen aan zee. Geen fuiven, vrijgezellenfeesten en groepen jongeren."

Aanvraag beschikbaarheid:

Dit kan steeds telefonisch of via mail.

Reserveren en betaling:

Een reservering gebeurt via mail. Hiermee aanvaardt u alle huurvoorwaarden en de huisregels. Alvorens een boeking definitief wordt, dient er 50 % van de huurprijs betaald te worden. Het saldo van de huurprijs dient een maand voor aanvang van de huurperiode gestort te worden.

Huurwaarborg:

De huurder betaalt een huurwaarborg van 600 euro, alvorens hij de woning in gebruik mag nemen. De huurwaarborg wordt gezamenlijk met het resterende bedrag een maand voor de aanvang van de huurperiode gestort. Wanneer er geen schade verricht is, zal deze huurwaarborg binnen de 2 weken na huurtermijn terugbetaald worden door de verhuurder.

Verhuringsperiode:

De intrek in de woning gebeurt op de eerste dag van de huurperiode vanaf 17u. Indien de huurder om uitzonderlijke reden de woning vroeger wenst te betrekken, dan kan u dit steeds telefonisch aanvragen. Het vertrek uit de woning dient te gebeuren op de laatste dag van de huurperiode om 10u.

Annulering:

Bij annulatie tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen de 30 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt de volledige huursom ingehouden.